Jarní bylinková studená omáčka s novými brambory a vejcem

15. 3. 2016  Jarní bylinková studená omáčka s novými brambory a vejcem

Tahle skvělá studená omáčka se také jmenuje Frankfurtská a jí se na Zelený čtvrtek. Doporučujeme použít domácí vajíčka a vlastní bylinky...

číst dál >>


Karbanátky ze zbytků

21. 1. 2016  Karbanátky ze zbytků

Určitě vám někdy zbydou uvařené luštěniny nebo obilniny. Ať to jsou fazole, čočka, cizrna anebo kuskus, rýže či bulgur, můžete je kreativně zpracovat a vytvořit vlastní originální...

číst dál >>


Dýňová svíčková a opékané bramborové šišky

21. 1. 2016  Dýňová svíčková a opékané bramborové šišky

Další dýňový recept. Tentokrát na úžasnou vegetariánskou svíčkovou. Dostali jsme ho od Margit Slimákové, specialistky na zdravotní prevenci a výživu. Nejen, že...

číst dál >>


Dýňovka

8. 1. 2016  Dýňovka

Klasika všech klasik, kterou ale u nás před pár lety ještě nikdo neznal. Z dýní se dříve dělaly snad jen kompoty. Až s rozvojem farmářských trhů a zájmem o...

číst dál >>